2018. május 5-én a BHRG Alapítvány is részt vett az Óbuda-Békásmegyeri Önkormányzat által szervezett Óbuda napja rendezvényen.

Nagyon jól sikerült a részvételünk, sokan érdeklődtek a helyszínen, kérdezősködtek a vizsgálati lehetőségekről, jelentkezési feltételekről, szárazföldi és vizi terápiás korai fejlesztő kezeléseinkről, nyári táborainkról.

A nagy érdeklődés többek között annak köszönhető, hogy figyelemfelkeltő plakátunk, molinónk  és roll-up-unk, valamint a szórólapok, mappák számos érdekes információkat tartalmaztak.

Nagy sikere volt a Tünetlistának,  amelynek segítségével a szülők eldönthetik, érdemes-e elvinni kicsinyüket vizsgálatra.

Az iránt is sokan érdeklődtek, kérdezősködtek, hova érdemes fordulni, ha gyermekük „különös” tüneteket produkál.

A rendezvényt követő héten többen is telefonáltak, akik kint voltak a Zichy udvarban, és érdeklődtek kezeléseink iránt.


Furcsaságok a gyerekek viselkedésében és mozgásában? Hiperaktív a kicsi? Megkésett a beszéd- vagy mozgásfejlődése? Iskola éretlen? Autista? Tanulási és beilleszkedési zavarokkal küszködik? Csapongó a figyelme? Nehezen olvas, és nem megy az írás?

A BHRG Alapítvány két óbudai központjában évente 6-700 koraszülött, megkésett beszéd- és mozgásfejlődésű, hiperaktív, autista, viselkedés-problémás, figyelemzavaros, iskola éretlen gyerek kap egyéni és csoportos terápiás ellátást.

Keressen bennünket, hogy segíthessünk!