Jótékonysági Bál

BHRG Alapítvány – Jótékonysági Bál 

 


Köszönjük kedves vendégeinknek, hogy 2020. február 22-én megrendezésre került jótékonysági bálunkon részvételükkel emelték az est színvonalát és támogatták a Lakatos Katalin Ösztöndíj alapját.

A bál fővédnöke, Dr Donauer Nándor kedves szavakkal köszöntötte a résztvevőket, említve  Lakatos Katalinnal közös emlékeit. Az este folyamán egy édesanya –  Blaha Nóra – és egy édesapa – Bicskei Levente – osztotta meg az egyéni TSMT tornáztatás során szerzett tapasztalatait, a nehéz és a megmosolyogtató pillanatokat, amit a közönség „egy emberként” hol könnyekkel, hol mosolygással reagált le.

Fenyősi Fanni, az Alapítvány kuratóriumi elnöke beszámolt az elmúlt több, mint negyed század történéseiről, a jelenlegi működésről, a Lakatos Katalin Ösztöndíj létre hozásáról és a jövőtervekről. A svédasztalos vacsora után Szekeres Adrienn műsora szórakoztatta a résztvevőket, majd tangóbemutatót láthattak Donauer Nándor és partnere bemutatásában, melyet a közönség nagy tapssal jutalmazott.

Az este kiemelt eseménye volt Az Év Terapeutája 2019 díj átadása, melyet a kuratórium döntése alapján Vásárhelyi Enikő nyert el. Ezúton is gratulálunk, és további sikeres szakmai munkát kívánunk neki.

A bálra beérkezett 80 db tombola-felajánlást kisorsoltuk, majd táncos mulatsággal folytatódott  az esemény. Támogatóink

Fantasztikus volt átélni az a közösséget, amit a jelenlevő 75 résztvevő képviselt; a különbözőségek egységben voltak: a szeretetben.

Köszönjük a résztvevőknek, hogy velünk töltötték az estét, és hálásan köszönjük a tombolatárgyakat a felajánlást tevő magánszemélyeknek és cégeknek.

A bálra készült egy kiadvány, mely a BHRG Alapítvány által képviselt terápiák ismertetése mellett bemutatja a Lakatos Katalin Ösztöndíj életre hívásának alapgondolatát, Lakatos Katalin példamutató munkásságát, és Az Év Terapeutája díjra jelölt TSMT és HRG terapeutákról írt szülői gondolatokat.

   

Amennyiben Ön is szeretne hozzájárulni céljaink eléréséhez, egyéni felajánlásával, adója 1%-ával támogatni tudja Alapítványunkat: