Kedves Szülők!

Folyamatosan követjük az ellátórendszerben megvalósuló gyakorlatot, és ehhez csatlakozva megnyitjuk az online vizsgálat lehetőségét azoknak a családoknak, akik gyermekei rendelkeznek előzetes neurológusi véleménnyel, vagy jártak korábban Dévény gyógytornásznál, esetleg részt vettek korábban TSMT terápiában, de abbahagyták azt.

A vizsgálat és esetlegesen a terápia beállítása fontos a fejlődés ellenőrzése és megsegítése szempontjából, hiszen ha szükség van rá, jobb minél korábban megtenni azt. Az idő előre haladásával a probléma is fokozódhat, így több mindent kellhet korrigálni, megfelelő fejlődési útra terelni.

Vizsgálatra jelentkezni a BHRG Alapítvány központi telefonszámán lehet: 06-30-622-8122.

Szívesen segítünk!

Jelenleg nem látszik, hogy meddig tart a karantén időszak, ezért azoknak a gyerekeknek, akik korábban csoportos TSMT-n vagy HRG foglalkozáson vettek részt, lehetőségük van egyéni gyakorlatsort kérni online formában, hogy ne álljon le teljesen a terápiás folyamat, otthon tornázhassanak, amíg újra részt vehetnek a csoportos órákon. Az online terápia elkészítéséhez kérjük, keressék csoportos terapeutájukat saját elérhetőségén, vagy a központi telefonszámon kérjenek információt!

Köszönjük a már velünk dolgozó szülők együttműködését a kialakult helyzetben, köszönjük, hogy  otthon és az online órákon készségesen végzik a feladatokat; ez meghozza a várt változásokat. További sok erőt és jó egészséget kívánunk!

A BHRG Alapítvány munkatársai