LAKATOS KATALIN ÖSZTÖNDÍJ

Lakatos Katalin PhD, a korai fejlesztésben alkalmazott mozgásterápiás módszer, a BHRG-modell kidolgozója egész életében példát mutatott elhivatottságával és szeretetével, ahogy a gyerekeket és családjaikat támogatta. Emléke előtt tisztelegve hoztuk létre a Lakatos Katalin Ösztöndíjat, hogy továbbvigyük az örökségét.       

A következő pályázati időszak

Meghirdetés: 2021. november 15.
Eredményhirdetés: 2021. december 20.

A pályázat célja

A Budapesti Hidroterápiás és Rehabilitációs Gimnasztika Alapítvány által létrehozott támogatás célja, hogy a hátrányos helyzetű gyermekek esélyegyenlőségét elősegítse. A Lakatos Katalin Ösztöndíj az elnyert pályázók részére maximum évi 90.000 forint összegben az alábbi mozgásterápiás fejlesztések 50 %-os támogatására fordítható:

  • egyéni vagy csoportos TSMT terápiás foglalkozás 
  • csoportos HRG foglalkozás
  • táboroztatás támogatása (3/4/5 napos intenzív fejlesztés)

A pályázati benyújtása folyamatos a TSMT Mentori ajánlással a mellékelt pályázati adatlap kitöltésével lehet, mely automatikusan az elbíráló bizottsághoz érkezik be.  A pályázati adatlap az alábbi linken keresztül érhető el: adatlap
A 2021-es évben az “Adjuk össze!” kampányunk felajánlásai beérkezésétől függően további gyermekek fejlesztésének segítése valósulhat meg.

Kik pályázhatnak?
A támogatást 2021-ben olyan rászoruló gyermeket nevelő szülők, gondviselők vehetik igénybe, akik már a pályázási időszakban is egy mentornál TSMT ellátásban részesülnek!
Egy családban kizárólag csak egy gyermek jogosult igénybe venni a támogatást.
Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat: Pályázati és elbírálási tájékoztató

 

 

Letölthető pályázati dokumentációk
Mentori ajánlás – egy példányban visszaküldendő
Mentori jegyzőkönyv – terápiás foglalkozások dokumentációjára
Otthoni torna jegyzőkönyv –  otthoni foglalkozások dokumentációjára
Támogatási szerződés  – nyertes pályázók szerződése