Lakatos Katalin Ösztöndíj

LAKATOS KATALIN ÖSZTÖNDÍJ   

Lakatos Katalin PhD, a korai fejlesztésben alkalmazott mozgásterápiás módszer, a BHRG-modell kidolgozója egész életében példát mutatott elhivatottságával és szeretetével, ahogy a gyerekeket és családjaikat támogatta. Emléke előtt tisztelegve hoztuk létre a Lakatos Katalin Ösztöndíjat, hogy továbbvigyük az örökségét.                                        A 2020-as pályázati időszak lezárult. Köszönjük a beküldött pályázatokat!
A pályázat eredményéről január első hetében értesítjük a jelentkezőket.

A következő pályázati időszak 2020. november 

A pályázat célja

A Budapesti Hidroterápiás és Rehabilitációs Gimnasztika Alapítvány által létrehozott Lakatos Katalin Ösztöndíj és a kereteiben nyújtott támogatás célja, hogy a hátrányos helyzetű csoportok (sérült gyerekek és családjuk) társadalmi esélyegyenlőségét elősegítse, a Longitudinális Komplex vizsgálaton ( Longikid ) és a TSMT terápiákon való részvételhez anyagi támogatást nyújtson.

Kik pályázhatnak ?

A támogatást 2020-ban olyan rászoruló gyermeket nevelő szülők, gondviselők vehetik igénybe, akik már a pályázási időszakban is egy Mentornál TSMT-I ellátásban részesülnek!

Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat : Pályázati és elbírálási tájékoztató

Pályázati keret 

A sikeres elbírálásban részesülő pályázó a támogatást kizárólag egyéni TSMT fejlesztésre veheti igénybe. Az ösztöndíj célja, hogy a fejlesztéseket 50%-ban támogatni tudja a nyertes pályázó részére. A támogatásra fordítható maximális keretösszeg 90.000 Forint/fő egy évre.

Egy családban kizárólag csak egy gyermek jogosult igénybe venni a támogatást.

Letölthető pályázati dokumentációk

Mentori ajánlás –  egy példányban visszaküldendő

Mentori jegyzőkönyv – terápiás foglalkozások dokumentációjára

Otthoni torna jegyzőkönyv – otthoni foglalkozások dokumentációjára

Támogatási szerződés – nyertes pályázók szerződése