Dorka lányunk 21 hónapos, kiegyensúlyozott, értelmes, kedves kislány. Egy évvel ezelőtt nyugtalanok voltunk miatta, mert egyáltalán nem kúszott, nem mászott, semmilyen módon nem változtatta a helyét.

12 hónapos korában vittük el a BHRG-be. Egy kiterjedt, alapos állapotfelmérés után speciális gyakorlatsort állított össze Dorka részére, amit hetente többször, otthon gyakoroltunk. A gyakorlatok játékos formában erősítették karját, hátát, fejlesztették egyensúlyérzékét, rávezették a mozgásra. Dorka 15 hónapos korában felállt és 16 hónaposan megtette az első lépéseit. Azóta csoportos foglalkozásokra járunk heti egy alkalommal.

Boldogan látom, hogy a saját képességeihez, fejlődési üteméhez szabott feladatokat egyre ügyesebben végzi, hogy már nem hátrál meg a nehézségek elől, hanem igyekszik kitartóan megoldani azokat. Minden órára örömmel jön, a közösség is kedvezően hat rá.

Azt tapasztaltuk, hogy ahol a szakmai tudás következetességgel és gyermekszeretettel párosul, ott igazán jó eredmények születnek.

A BHRG ilyen hely. Minden szülőnek jó szívvel ajánljuk.

Dorka
Dorka