MVM ZENERGIA KONCERT

 

Az MVM idén hatodik alkalommal hívja életre az MVM ZENERGIA 2021 című nagyszabású szabadtéri koncertjét. Az MVM ZENERGIA egy olyan egyedülálló koncert, ahol találkozik a zene, a vizuális élmény és a jótékonyság, valamint a klasszikus zene más műfajokkal. Az eseménynek a Bazilika előtti Szent István tér ad otthont 2021. augusztus 28-án, szombaton 20:00 órától.  Az MVM a jegyeladásból befolyt teljes összeget idén is jótékony célra ajánlja fel.

A BHRG Alapítvány számára 2021-ben különösen fontos a kezdeményezés, hiszen annak a három szervezetnek az egyike, amelyik kedvezményezettje lehet a támogatásnak. Szavazással dől el, hogy a koncert bevételével az MVM kit támogat.

Szavazni az MVM ZENERGIA hivatalos honlapján lehet, az alábbi oldalon:
http://www.mvmzenergia.hu/#szavazas

A szavazás 2021. augusztus 28-ig  folyamatos, az eredményhirdetésre az augusztus 28-i koncerten kerül sor.

Minden, a koncerttel és a szavazással kapcsolatos információ megtalálható a fenti weboldalon, illetve az  BHRG web és Facebook oldalán is folyamatosan hírt adunk majd az eseménnyel kapcsolatban.

Ajánljuk a koncertet mindazoknak, akik részesei kívánnak lenni ennek a különleges zenei élménynek, és mellette támogatni szeretnének egy igazán jó ügyet.
A rendkívül látványos, szinte látomásszerű zenei élményt online is meg lehet tekinteni.
Jegyvásárlás:  online jegyek 1500 Ft-ért itt kaphatók – link

Köszönjük, ha szavazatával és jegyvásárlásával támogatja a BHRG Alapítványt!

*  *  *

Kedvcsinálónak a 2019-es koncert: film

Fotók a korábbi MVM ZENERGIA koncertekről:

Forrás: mvmzenergia.hu
Forrás: mvmzenergia.hu
Fotó: Hegedüs Róbert
Forrás: https://obuda.hu/blog
Forrás: mvmzenergia.hu
Forrás: A. D. 2016/Magyari Marci

 

#szavazás
Döntse el ön, kit támogasson az MVM a koncert bevételével! Szavazzon arra a szervezetre, amelynek szívesen adná a támogatást! A szavazást 2021. augusztus 28-án 16:00 órakor zárjuk le. A legtöbb szavazatot kapott szervezet nevére az MVM ZENERGIA koncert elején, augusztus 28-án 20:00 órakor derül fény a Szent István téri Bazilikánál. #szavazás