A jövő gyermekei 1.

Játék, tanulás és a környezet hatásai  – BHRG Szabadegyetem
online konferencia
2021. november 19-22.

A hazai korai fejlesztés és a gyermekek fejlődési sajátosságait bemutató előadások  2021. november 19-22-ig. A rendezvény célközönsége mozgásterapeuták, gyógypedagógusok, fejlesztő pedagógusok, konduktorok, védőnők, kisgyermeknevelők, óvónők, gyógytornászok, pszichológusok.

A konferencia előadásai, elérhetőek:  2021. november 19-én 8 órakor kiküldött linken keresztül november 22. hétfő éjfélig  a BHRG YouTube csatornáján keresztül.

Jelentkezési határidő: a konferencia utolsó napja (Kérjük, vegye figyelembe, hogy az előadások elérhetősége 2021. november 22. éjfél. Hosszabbításra nincs lehetőség.)

Az előadók

Czeizel Barbara – gyógypedagógus
Prof. Dr. Csépe Valéria – pszichológus, egyetemi tanár, a MTA rendes tagja
Dr. Donauer Nándor – neuropszichológus
Dr. Gyarmathy Éva – klinikai és neveléslélektan szakpszichológus
Dr. Maryanne Wolf – klinikai és neveléslélektan szakpszichológus
Dr. Schneider Júlia – csecsemő-gyermekgyógyász szakorvos
Dr. Agnieszka Wilczynska – klinikai szakpszichológus

A jövő gyermekei konferencia plakát

Pontérték:·
 - pedagógusoknak 7 pont
 - egészségügyi dolgozóknak (az alábbi szakmacsoportoknak) 17 pont
     -  védőnői ellátás  (50 % részvételi díj kedvezmény)
     -  gyermek ápolás és gondozás
     -  mozgás- és fizioterápia 
     -  rehabilitációs és életvezetési támogató

Az előadásokról részletesen: Absztrakt 
10 éves a BHRG Szabadegyetem.

A részvételi igazolás kiállításának feltétele az előadások anyagára épülő rövid teszt visszaküldése 2021. november 28-ig.
Általános Szerződési Feltételek
Adatvédelmi Tájékoztató
Szervező: BHRG Alapítvány
Elérhetőség:
E-mail: ​bhrgkonferencia@gmail.com
Adószám: 18241343–1–41
Számlaszám: 16200010-10042607
IBAN : HU54 1620 0010 1004 2607 0000 0000 

Válogatás a konferencia visszajelzéseiből:

 • Nagyon örülök az online lehetőségnek, hálás vagyok érte,hogy itthonról nézhettem végig a tematikusan nagyon jól felépített érdekes előadásokat.Sokszor megállítottam lejegyzeteltem,ami szintén nagyon hasznos volt. Remélem a közeljövőben is lesz lehetőségünk ugyanígy frissíteni, továbbképezni magunkat, hiszen sok vidéki kollégának ez tökéletes lenne.
 • Nagyon jó lehetőségnek tartom, remélem a frissítések,és a továbbképzések is működhetnek online formában. Hatékonynak tartom, mert rengeteg időt tudunk megspórolni az utazások végett.
 • A mindennapi iskolai fejlesztéseinkben és új irányvonalak keresésében erősített meg.
 • Nagyon színvonalas előadásokat láttam. Sok új összefüggésre mutattak rá, amit a munkám során tudok majd alkalmazni és megerősítettek abban, hogy jó úton haladok a fejlesztéseimen.
 • Zseniális előadók, informatív előadások, tökéletes szervezés! Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a szuper továbbképzésen!
 • Remélem lesz folytatása a sorozatnak, hogy még többet tudjunk meg arról, milyen lesz az a gyermek, aki bekerül óvodába és iskolába! Arról a gyermekről, akinek szüksége lesz a pedagógus facilitálására, aki számít arra, hogy az óvodapedagógus és a tanító olyan biztonságos környezetet teremt, amelyben a legfontosabb szükségleteit figyelembe veszik, és készség- és képesség struktúrájának megfelelően adekvát támogatást kap a fejlődéshez.
 • Nagyon magas színvonalú előadásokat tekinthettünk meg az általunk kiválasztott időpontban.
 • Az online forma kiváló lehetőség ebben a helyzetben, plusz rengeteg időt tudtam spórolni hogy nem kellett Budapestre felutaznom. Remélem frissítésre, továbbképzésekre lesz lehetőség online formában.
 • Végtelen hálás vagyok! Sok előadó olyan előadással szolgált felénk, amelyek kincset érnek, ezen kívül megerősített a gondolkodásomban!
 • Ismét sok hasznos információval gazdagodtam, nagyon szeretem az online konferenciákban, hogy a saját ütememben tudok haladni az előadásokkal.
 • Színes, sokoldalú, de mélységeiben is nagyon tartalmas előadások voltak, köszönet érte.
 • Nagyon érdekesnek tartottam az előadásokat és az előre felvett, többször is visszanézhető videók nagyban segítették a pontosabb jegyzetelést.
 • Köszönöm a lehetőséget, hogy a kiváló előadók által, egy magas színvonalú, rendszerező konferencia részese
 • Ez volt az első részvételem a BHRG Alapítvány által meghirdetett Szabadegyetemen. Nagyon sok új / friss tanulmányt hallottam, amiket hasznosítani tudok a mindennapjaimban. Köszönöm az idegennyelvű előadások feliratozását.