Ha új gondolkodásmódot akarsz megtanítani az embereknek, ne fáradj azzal, hogy megtanítod őket. Ehelyett adj nekik egy eszközt, amelynek használata új gondolkodásmódhoz vezet.” (Verne Harnish)

SZJA 1%-oddal Te is esélyt adhatsz!

Hiszünk abban, hogy minden gyermek megérdemli, hogy a lehető legtöbbet hozza ki saját képességeiből. Ennek az esélyét szeretnénk megteremteni a saját fejlesztésű TSMT©/HRG© módszerek által. 

Hogyan?

 • Saját fejlesztésű mozgásterápiával segítünk a gyerekeknek, hogy optimális energia befektetéssel ki tudják hozni magukból a bennük rejlő legtöbbet.
 • Segítünk a szülőknek az eltérő fejlődés korai tüneteinek felismerésében, az okok megértésében és a megfelelő terápia/szakember megtalálásában.
 • Segítjük az országos TSMT©/HRG© terapeuta hálózatot, hogy új technológiai innovációiknak köszönhetően minél több gyermek családjánál elősegítsék a korai tünetészlelést.

Mindezt országos szinten, aktív közösségi összefogással!

Adód 1%-ával Te is segíthetsz!

Nevünk:

Budapesti Hidroterápiás Rehabilitációs Gimnasztika Alapítvány

Adószámunk:

18241343-1-41

Hogyan ajánlhatod fel
egyszerűen?

Lépj be az eszja felületre!

Válaszd az
1+1% felajánlás opciót!

Keress rá: Budapesti Hidroterápiás Rehabilitációs Gimnasztika Alapítvány

Küldd be a felajánlásod!

Nem online adod be a nyilatkozatot?

Most nem tudok vele foglalkozni,emlékeztetőt kérek:

Mire fordítjuk a támogatásodat?

Lakatos Katalin Ösztöndíj 2022

Lakatos Katalin PhD, a korai fejlesztésben alkalmazott mozgásterápiás módszer, a BHRG-modell kidolgozója egész életében példát mutatott elhivatottságával és szeretetével, ahogyan a gyerekeket és családjaikat támogatta. Emléke előtt tisztelegve hoztuk létre a Lakatos Katalin Ösztöndíjat, mellyel az eltérő fejlődésű gyermekeket nevelő családoknak szeretnénk segítünk.

A Budapesti Hidroterápiás és Rehabilitációs Gimnasztika Alapítvány által létrehozott támogatás célja, hogy az eltérő fejlődésű gyermekek esélyegyenlőségét elősegítse. 

A Lakatos Katalin Ösztöndíj az elnyert pályázók részére maximum évi 90.000 forint összegben az alábbi mozgásterápiás fejlesztések 50 %-os támogatására fordítható: 

 • egyéni vagy csoportos TSMT terápiás foglalkozás,
 • csoportos HRG foglalkozás,
 • táboroztatás (3/4/5 napos intenzív fejlesztés).

2022-ben is több családnak tudtunk segíteni, az SZJA 1%-oknak köszönhetően.

Lássuk a szülők visszajelzéseit:

A Kisfiamnak vettük igénybe a Lakatos Katalin ösztöndijat, mi már lassan  3-ik éve hogy a BHRG-hez járunk csoportos Tsmt-re, a Kislányom is jár együtt a Kisfiammal.
Igazából mivel Ikrek és kicsit hamarabb születtek 37 hétre, így a mozgásfejlődésük során voltak hiányosságok, pl: kimaradt a kúszás, kicsit később kezdtek beszélni, illetve a Kisfiamnál egy izomtónus gyengeség is szerepelt, ami mostanra már kezd helyreállni.
Ahogy írtam, Jánossal már 3 éves kora óta tsmt-zünk és később elkezdtünk csoportosan is járni heti kétszer.
A János csoportos óráira vettük igénybe az ösztöndijat mert anyagilag megterheli a családot a kiadása a csoportos tsmt-nek, a terapeutáról csak jókat tudok mondani, fantasztikus terapeuta, nagyon nagy türelme van és a gyermekekkel tud bánni, kezelni Őket.
Mivel mi iskolakezdés előtt állunk igy fontos a rendszeres tsmt, nálunk maximális fejlődést hozott és ezért is járunk továbbra is még mert szeretik a gyerekek.

Nóra, János édesanyja

Amikor elkezdtünk járni 2021 őszén, Gergő épp betöltötte a 6-ot, mert, ha jól emlékszem, novemberben kezdődött az iskola előkészítő. Előtte Fannihoz jártunk időnként konzultációra és ő nagyon szórakoztató és hasznos otthoni gyakorlatsorokat készített neki a mozgáskoordináció fejlesztése céljából. 
Kistestvérével Fandi néninek hívták, és nagyon szerették. Az ösztöndíjat az iskola előkészítőre kaptuk, ugyanis ezt már végképp nem bírta volna el a családi költségvetésünk. 
Rendkívül jó időszak volt ez nekünk: Gergő szeretett ide járni, és a kistestvére is örült, hogy elkísérhette, és ő is kaphatott matricát és bedobhatott aprót a pénzlabirintusba. Nagyon jó volt a “tanári gárda”, a füzetvezetés, a kézműves foglalkozások, a mese utáni szövegfeldolgozó rajzolások, az apró jutalmak. 
Ami nekem nagyon tetszett, hogy az előkészítő egy teljes iskolai napot képezett le, tornaórával együtt.  Tehát szokta az iskola ritmusát.
Mindennek köszönhetően nagyon lelkesen ment idén iskolába, és nagyon jól teljesít eddig.

Gergő édesanyja, Enikő

A NAV online vagy papíron készíti az adóbevallásod?

Online

Papíron

Van ügyfélkapud?

Van

Nincs

Szükséges lépések

 1. Lépj be az eszja oldalra itt
 2. Válaszd az 1+1% felajánlás opciót
 3. Írd be a keresőbe:
  Budapesti Hidroterápiás Rehabilitációs Gimnasztika Alapítvány
 4. Küldd be egy gombnyomással

Szükséges lépések

 1. Töltsd ki online a nyilatkozatot itt
 2. Nyomtasd ki
 3. A borítékot írd alá keresztben és írd rá az adójeled
 4. Május 22-ig postázd el a NAV-nak

Szükséges lépések

 1. Töltsd le a nyilatkozatot itt
 2. Töltsd ki az adataiddal
 3. A borítékot írd alá keresztben
 4. Május 22-ig postázd el a NAV-nak

Bezárás

Előző