LAKATOS KATALIN ÖSZTÖNDÍJ

Lakatos Katalin PhD, a korai fejlesztésben alkalmazott mozgásterápiás módszer, a BHRG-modell kidolgozója egész életében példát mutatott elhivatottságával és szeretetével, ahogy a gyerekeket és családjaikat támogatta. Emléke előtt tisztelegve hoztuk létre a Lakatos Katalin Ösztöndíjat, hogy továbbvigyük az örökségét. 

A következő pályázati időszak

Meghirdetés: november 17.
Eredményhirdetés:  december 20.

A pályázat célja

A Budapesti Hidroterápiás és Rehabilitációs Gimnasztika Alapítvány által létrehozott támogatás célja, hogy a hátrányos helyzetű gyermekek esélyegyenlőségét elősegítse. A Lakatos Katalin Ösztöndíj az elnyert pályázók részére maximum évi 90.000 forint összegben az alábbi mozgásterápiás fejlesztések 50 %-os támogatására fordítható:
egyéni vagy csoportos TSMT terápiás foglalkozás 
csoportos HRG foglalkozás
táboroztatás támogatása (3/4/5 napos intenzív fejlesztés)
A pályázat benyújtása folyamatos a TSMT Mentori ajánlással  a mellékelt pályázati adatlap kitöltésével lehet, mely automatikusan az elbíráló bizottsághoz érkezik be.  A pályázati adatlap az alábbi linken keresztül érhető el: adatlapKik pályázhatnak?
A támogatást 2023-ban olyan rászoruló gyermeket nevelő szülők, gondviselők vehetik igénybe, akik már a pályázati időszakban is egy mentornál TSMT ellátásban részesülnek!Egy családban kizárólag csak egy gyermek jogosult igénybe venni a támogatást.Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat:
Pályázati elbírálási tájékoztató 

Letölthető pályázati dokumentációk
Mentori ajánlás – egy példányban visszaküldendő
Mentori jegyzőkönyv – terápiás foglalkozások dokumentációjára
Otthoni torna jegyzőkönyv –  otthoni foglalkozások dokumentációjára
Támogatási szerződés  – nyertes pályázók szerződése