“A FEJLŐDŐ AGY” ONLINE KONFERENCIA  2021. márc. 5-7. 

A BHRG Alapítvány konferenciáin a legkorszerűbb orvosi, biokémiai, fejlődéspszichológiai, pedagógiai ismereteket osztjuk meg gyermekekkel foglalkozó szakemberek számára. Rendezvényünk mostani témáját az elmúlt tíz év konferencia-szervezési tapasztalatai alapján választottuk, ismerve közönségünk érdeklődését a fejlődés különböző aspektusaival kapcsolatban. A gyermekekkel foglalkozó szakemberek (fejlesztő pedagógusok, gyógypedagógusok, óvodapedagógusok, védőnők, kisgyermeknevelők, pszichológusok, gyógytornászok, konduktorok, gyermekorvosok) számára nagyon fontos, hogy tudásuk sokrétű legyen, hiszen így képesek árnyaltan átlátni a rájuk bízott kincseket, és tudnak nekik egyéni igényeik szerint a lehető legkörültekintőbben segíteni. Jelen konferencia fókusza az egészséges fejlődés, annak fő területei, melyek alapvető fontosságúak a mozgáshoz, a jó kognitív képességek kialakulásához, az egészséges személyiségfejlődéshez, hosszabb távon a sikeres társadalmi beilleszkedéshez, de szó fog esni az eltérésekről is.

A PROGRAM 

Az utóbbi évtizedben az agyi funkciókat működési egységekben szemléljük: születéstől a felnőtté válásig hierarchikusan egymásra épülő hálózatok alakulnak ki, melyek ideális állapotban normál fejlődést alakítanak ki, miközben a fejlődést számtalan tényező befolyásolja (genetika, környezeti hatások, stb.).
(Dr.  Hegyi Márta: Az agy fejlődésének hálózati szemlélete)

A gyermeki fejlődés folyamatában a mozgásfejlődés központi szerepet tölt be; már a születés előtt elkezdődik és intenzíven érik kb. 12 éves korig. Az ontogenetikus fejlődés biológiai hátterét az idegrendszer egyes területeinek és funkcióinak az érése adja, mely a pályarendszerek differenciálódásában, egyes reflexek integrációjában, mások kialakulásában mutatkozik meg. (Bodor Eliza: A mozgásfejlődés állomásai gyermekkorban)

A gyermeki nyelv- és beszédfejlődési kutatások kapcsolata az egyre fejlődő komplex idegrendszeri működést feltáró képalkotó eljárások fejlődésével új utakat nyitottak meg az idegrendszeri érés, a beszédfejlődés és az ezekkel szorosan összefüggő tanulási folyamat vizsgálatában és megértésében.
(Dr. Tóth Gábor: Bevezetés a beszédfejlődés kialakulásának folyamatába)

Egyre több magasabb szervezésű kognitív funkcióról derül ki, hogy bennük a kisagy meghatározó szerepet tölt be, a verbális munkamemóriától kezdve a beszéd különböző szintű szabályozásán, és a szociális tér észlelésén át, egészen a szociális interakció finom hangolásáig.
(Dr. Donauer Nándor: Meddig terjed a kisagy hatalma a legmagasabb szintű kognitív folyamatok /figyelem, munkamemória, beszédprodukció, beszédértés, vizuális, szociális tér észlelés stb./ birodalmában?)

A neuroradiológiai képalkotó eljárások és vizsgálati tapasztalatok új korszakot hoztak a fejlődő idegrendszer szerkezeti és működési megismerésében nemcsak a csecsemő, kisdedkor időszakának, hanem a  pubertas- és adolescenskornak a turbulens változásairól is. Ez utóbbi időszak sajátos magatartási,  reagálási megnyilvánulásairól is hallhatnak előadást.
(Dr. Jerney Judit: „Ezek a mai fiatalok…” – a serdülőkori agyfejlődés szempontjából)

Az idegrendszeri hálózatok és az önkontroll fejlődése kapcsolatának ismerete segíti a nevelést a folyamat hatékony, személyre szabott támogatásában és így a szociális viselkedés megfelelő kialakításában.
(Dr. Gyarmathy Éva: Az önkontrol fejlődése)

Sokunkat foglalkoztató kérdés, hogy hogyan lesz egy mosolygós csecsemőből árnyaltan gondolkodó felnőtt. Az előadás során a személyiségfejlődés stációin haladunk át és jutunk el a már majdnem felnőtt szerveződésig.
(Erőss Rebeka: A személyiségfejlődés folyamata)

Felvázoljuk azokat a megfigyelési és kutatási eredményeket, melyek a virtuális világban élő gyerekek, serdülők viselkedési sajátosságait, személyiségük változásait mérhető, kezdetben enyhébb, de objektív deficitjeit ismerteti.
(Dr. Donauer Nándor: Mi lehetett a Trójai faló oldalára felírva?  “CSAK JÁTSZD ÚJRA!”)

Témánk lesz korunk gyakori jelensége, a szülők szerepét átvevő kortársak, és a kortárs-orientáció gyermekek fejlődését befolyásoló hatása.
(Dr. Máté Gábor: A család ereje)

TÁJÉKOZTATÓ A RENDEZVÉNYRŐL

BHRG Alapítvány FAR nyilvántartási száma: B/2020/007858
Pedagógusoknak 12 pont.
Egészségügyi SZTK-A-85630/2020. számú továbbképzési minősítés alapján 18 pont.

Az alábbi egészségügyi szakmacsoportokba tartozók számára szerezhető meg:
2. Gyermek ápolás és gondozás
9. Mozgásterápia és fizioterápia 

12. Védőnői ellátás 
13. Közegészségügyi és népegészségügyi 
15. Rehabilitációs és életvezetést támogató 

Előadások hossza: 9 x 60 perc
Az előadásokat három napig lehet megtekinteni.

A részvételi igazolás kiállításának feltétele az előadások anyagára épülő rövid teszt visszaküldése 2020. márc. 14-ig.
Általános Szerződési Feltételek
Adatvédelmi Tájékoztató

A szervező: BHRG Alapítvány
Adószám: 18241343–1–41
Számlaszám: Magnet Bank 16200010-10042607

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“A fejlődő agy” online konferencia visszajelzései   2021. márc. 5-7.

Kiemelkedően hasznos, érthető, komplex előadások! Nagyon érdekes, jól összerakott előadásokat láthattunk.

Nagyon sok hasznos, érdekes dolgot hallottam, melyet be tudok építeni a szakmai munkámba. Jó lenne a későbbiekben, ha arról is szó lenne, hogy mit mivel fejleszthetünk. 

Jó volt ilyen komplexen áttekinteni az agy fejlődését. Sok szemléletes példán keresztül érthető és tartalmas előadások voltak! Nagyon élveztem

Mint mindig ez a konferencia is színvonalas és építő volt!

Élmény volt végighallgatni az előadásokat. Komplex átfogó képet kaphattunk az idegrendszer fejlődéséről.

Érdekes és hasznos volt így tömörítve, összefoglalva átlátni a korábban tanultakat/hallottakat, és új összefüggésekben taglalva, új információkkal gazdagodva tekinteni a gyermekek fejlődésére.

Sokszínű, rendkívül informatív, érdekes előadásokat hallgathattam. Köszönöm a szervezőknek. Nagyon tetszik az online forma. Nagyon hasznos, elgondolkodtató előadásokat nézhettünk végig.  Megerősítő, előremutató és újszerű információkat egyaránt nyújtott.

Sokszínű, rendkívül informatív, érdekes előadásokat hallgathattam. Köszönöm a szervezőknek. Nagyon tetszik az online forma.

Nagyon magas színvonalú és tartalmú,időszerű, jól hasznosítható. Közelmúltbeli és aktuális kutatások eredményeinek beillesztése megkönnyíti az összefüggések megértését

Az előadásokat rendkívül hasznosnak tartom. Nagyon tetszett, hogy több szakember több szempontból járta körül a témát, és hogy használható gyakorlati tanácsokat is kaptunk.

Köszönöm a tartalmas, és minden szempontból hasznos előadásokat. Megerősítést és sok hasznos ismeretanyagot adott, melyeket teljes mértékben fel tudok használni a mindennapi gyógyításban.

Nagyon sokat tanultam az elmúlt 2 napban, ezt köszönöm szépen! Életembe először vettem részt online képzésen, és nagyon élveztem.

Ahogy az a BHRG Alapítvány által szervezett konferenciáknál megszokott, ismét egy érdekfeszítő és nívós konferencián vehettem részt.

Nagyon tartalmas, színvonalas előadásokat hallottam. Sokrétű tudást adott át, amit lehet a gyakorlatban is hasznosítani. Másoknak is fogom ajánlani ezeket a BHRG továbbkepzeseket.

Sokoldalú megközelítés, színvonalas, felkészült előadók, többirányú rálátás, tudás összegzés mind – mind élvezetessé tették a téma feldolgozását, megértését.

A konferencia témája nagyon aktuális volt jelen családi problémák tekintetében, az előadók szakmai hozzáértése fantasztikus! Köszönjük!

Jó minőségű videófelvételek, prezentációk, érdekes, széles körben is megérthető, hiteles, gyakorlatorientált előadók.

Nagyon jól összeállított előadás anyag volt fantasztikus szakemberek előadásával. Kötelezővé tenném a szülők számára ezeket az előadásokat.

Szuper volt!

Nagyon érdekes volt, főleg Dr. Donauer Nándor előadásai. Praktikus, hogy bármikor visszanézhetőek a videók, így én osztom be az időmet. Köszönöm! (Volt olyan kérdés, amire a videókban nem szerepelt a válasz.)

Nagyon érdekes, jól összerakott előadásokat láthattunk.

Rendben volt nagyon, köszönöm!

Nagyon sok hasznos, érdekes dolgot hallottam, melyet be tudok építeni a szakmai munkámba. Jó lenne a későbbiekben, ha arról is szó lenne, hogy mit mivel fejleszthetünk. 

Nagyon érdekes és hasznos információval teli volt a konferencia, felkészült előadók

Az előadásokat rendkívül hasznosnak tartom. Nagyon tetszett, hogy több szakember több szempontból járta körül a témát, és hogy használható gyakorlati tanácsokat is kaptunk. A szervezés is tetszett, segítséget is nagyon gyorsan kaptam. Köszönöm!

Nagyon hasznos információkat kaphattunk az adott témakörökben. Valóban a társszakmák egymásra épülésével, kiegészítésével, team munkával lehet a gyermekek komplex fejlesztése. A konferencia témái, az előadók felkészültsége gyakorlatiasságról ad képet.

Színvonalas, profi előadóktól minőségi, mindenre kiterjedő nagyon részletes előadások! Elakadáskor azonnali segítség a videók hozzáféréséhez…Köszönet minden szervezőnek!!!

A konferencia előadásai érdekesek és nagyon tanulságosak voltak. Hozzásegítenek ahhoz, hogy a munkámat még tudatosabban végezzem. Az első kérdésnél csak egy választ enged kijelőlni. Amit még megjelőltem volna az a szocializáció zavara.

Köszönöm, egy új látásmóddal lettem gazdagabb.

Jó minőségű videófelvételek, prezentációk, érdekes, széles körben is megérthető, hiteles, gyakorlatorientált előadók. Kedvencem a Tóth Gábor előadása volt, aki érezhetően figyelt arra, hogy a mondanivalója mindenki számára ( szakember- laikus) jól érthető, érdekes és élvezetes legyen.

Nagyon hasznos volt.

Kiemelkedően hasznos, érthető, komplex előadások! DE: jobb lenne, ha hétköznapon, munkanapon is megtekinthető lenne, illetve hosszabb időintervallumban, mert nagyon kevés volt a 2,5 nap az előadások megtekintésére.

Nagyon érdekes, alapos és részletes kidolgozású előadásokat hallhattam! Nagy figyelemmel kísértem végig valamennyit! Köszönöm szépen az előadóknak és a szervezőknek, hogy egy ilyen magas színvonalú konferencián részt vehettem.

Köszönöm a lehetőséget, nagyon sok új információval gazdagodhattam!

Nagyon hasznos volt,most is szembesültem,hogy agy milyen összetetten működik.Hasznos volt érintett szülőként is hallani,hogy gyermekem fejlesztése milyen fontos kicsi kortól.

Köszönöm a lehetőséget! Jó volt ilyen komplexen áttekinteni az agy fejlődését. Sok szemléletes példán keresztül érthető és tartalmas előadások voltak! Nagyon élveztem.

Nagyon érdekes előadás sorozat volt, változatos témák, reszletes magyarázatokkal, ábrákkal és videókkal. Az előadók figyelemfelkeltő ábrákat hasznaltak, előadások végig izgalmasak maradtak és a mai problémákra, újabb pszichológia jelenségekre jól rávilágítottak.

Nagyon hasznosnak találtam az előadásokat. Védőnő és kineziológusként is, találtam érdekes, használható információkat. A jövőben javasolnám, hogy a természetgyógyászati 17 szakmacsoportra (kineziológus) is legyen engedélyeztetve a továbbképzés.

Nagyon színvonalasak voltak az előadások!

Mint mindig ez a konferencia is színvonalas és építő volt!

Nagyon sok új ismeretet kaptam.

Nagyon hasznos és értékes tudást közvetítenek a konferencia előadói, köszönöm a lehetőséget, hogy tanulhattam tőlük!

Lenyűgöző felkészültségű szakemberek hihetetlen sokszínű előadássorozata. Minden percét élveztem, remélem, lesz írásbeli összefoglalás. Gratulálok a szervezőknek!

Köszönöm a lehetőséget, ismét remek előadásokat hallottam.

Élmény volt végighallgatni az előadásokat. Komplex átfogó képet kaphattunk az idegrendszer fejlődéséről.

Nagyon élvezetes és információban gazdag előadások voltak. Köszönöm.

Köszönöm a lehetőséget!

Nagyon tartalmas előadások voltak,melyek megerősítettek a munkámban, abban, hogy jó irányba haladok. Jó volt többször is vissza nézni, könnyebben meg lehetett érteni bizonyos témákat

Köszönöm a tartalmas, és minden szempontból hasznos előadásokat. Megerősítést és sok hasznos ismeretanyagot adott, melyeket teljes mértékben fel tudok használni a mindennapi gyógyításban.

Köszönöm a lehetőséget! Remek előadások voltak.

Nagyon élvezetes előadások voltak. Köszönöm!

Informatív, egymással is kapcsolódó előadásokat hallgathattunk. Online formában is nagyon jól működött a konferencia, könnyen elérhetőek voltak a videók. Köszönöm a lehetőséget! 

Tartalmas előadások voltak. Köszönöm.

A konferenciáról a véleményem: egyes előadók előadása gyakorlati útmutatásokat is tartalmazott, ami még jobban emelte az előadás színvonalát, ami egyébként is nagyon érdekes és tanulságos volt. / Donauer N. / Jók voltak a témák, némelyek nagyon is aktuálisak, ami tetszett benne. Külön kiemelném Donauer N. mellett Jernei J. Máté Gábor, és Tóth G. előadásait, ill. Gyarmati Évát. Az ilyen előadásokból mindig sokat tanulok és élvezettel hallgatom.

Érdekes és hasznos volt így tömörítve, összefoglalva átlátni a korábban tanultakat/hallottakat, és új összefüggésekben taglalva, új információkkal gazdagodva tekinteni a gyermekek fejlődésére.

Nagyon hasznos és új ismereteket is adó videósorozatot láttam, elismert szakemberektől. Köszönöm!

Új tudást nyújtott, nagyon jók voltak az előadók.

Hasznos, érdekes volt. Jó volt új előadókat is hallgatni. Következő konferencián szívesen hallgatnék teljes előadást az Asperger sy-ról, úgy, mint az októberiben az ADHD-ról volt egy előadás.

Nagyon sokat tanultam az elmúlt 2 napban, ezt köszönöm szépen! Életembe először vettem részt online képzésen, és nagyon élveztem. Szinte katartikus élményt okozott számomra Dr. Jerney Judit előadása. Dr. Donauer Nándor, Dr. Gyarmathy Éva, Dr. Máté Gábor és Dr. Tóth Gábor előadásai álltak hozzám a legközelebb. Az összes előadást részben vagy egészben újra és újra meghallgattam. Örömmel vennék részt további képzéseken.

Tartalmas, hasznos, érdekes előadások voltak. Szuper előadókkal. Profi technikai háttérrel.

Sajnos nem volt elég időm mindet végignézni, kicsit több időre lenne szükség. Nagyon értékes előadásokat láttam.

Nagyon sok, számomra új információt hallottam. Dr. Donauer Nándor előadásait különösen szeretem, de minden előadó nagyon felkészült és alapos volt.

Nagyon színvonalas előadásokat hallottam.

Nagyon tetszett, hasznos volt, sokrétű és érdekes.

Nívós, szakmai, közérthető, rugalmas megoldás a jelenlegi helyzetben

Nagyon tartalmas, izgalmas konferencia volt ez is, mint az előző. Örültem, hogy ebben a formában (online) volt megtartva, mert személyesen sajnos nem tudtam volna részt venni rajta. Várom a következőt! 🙂

Ahogy az a BHRG Alapítvány által szervezett konferenciáknál megszokott, ismét egy érdekfeszítő és nívós konferencián vehettem részt.

Színvonalas, érdeklődést folyamatosan fenntartó. Kiváló szakemberek előadásai!

Érdekes, tartalmas előadások voltak. Nagyon tetszett.

Sokszínű, rendkívül informatív, érdekes előadásokat hallgathattam. Köszönöm a szervezőknek. Nagyon tetszik az online forma.

Nagyon érdekes előadások voltak. Köszönöm a lehetőséget!

Hasznos volt, köszönöm!

Színvonalas és érdekes volt.

Nagyon hasznos, elgondolkodtató előadásokat nézhettünk végig.. Megerősítő, előremutató és újszerű információkat egyaránt nyújtott. Nagyon sok dolgunk van, nergikusan és új tudásokkal nézhetünk a holnapok elé. Köszönet az Előadóknak, a Szervezőknek és azoknak, akik a háttérben segítették a konferencia megvalósulását! Szép napokat!

Köszönöm szépen a lehetőséget! Hasznos, és szükséges tudással gazdagodhattam. Egy bánatom van, nem tudom többször visszanézni az előadásokat a pontosabb rögződés szándékával – az idő rövidsége miatt!

Az előadások nagyon jók voltak, bár nem azonos volt az egyes esetekben a célzott közönség az átadott információk mennyisége és mélysége szempontjából. Az “elveszett” belépési levél miatt 36 óra alatt kellett teljesítenem a teljes konferencia anyagát, ez a felfoghatóság határán túl volt már, és nehezményezem, hogy nem kaptam hosszabbítást a videók hozzáférésében. 

Köszönöm, hogy részt vehettem. Hiányzik a személyes jelenlét. Várom már, hogy találkozhassak élőben, szemtől szemben a TSMT-s kollégákkal. További jó munkát kívánok! 🙂 Szeretettel, Enikő

Nagyon tartalmas, színvonalas előadásokat hallottam. Sokrétű tudást adott át, amit lehet a gyakorlatban is hasznosítani. Másoknak is fogom ajánlani ezeket a BHRG továbbképzéseket.

Nagyon élvezetes előadások a legjobb szakemberekkel. Nemcsak Vedőnőként,hanem anyaként is kiemelkedően hasznosak voltak az információk. Köszönöm szépen, további sikeres munkát és egészséget kívánok Önöknek!

Színvonalas előadásokat hallhattam. Online forma ideális az időbeosztás szempontjából.

Köszönöm a remek előadásokat.

A konferencia tetszett, sokféle területet érintett. Az előadók magasan képzettek, szakmailag rendkívül felkészültek voltak.

Tetszettek az előadások

Leginkább az Erőss Rebeka, Máté Gábor, Jerney Judit és Gyarmati Éva előadásai tetszettek. Sokkal jobb előadásmód jellemezte őket (a többi előadókhoz képest) és tetszett, hogy szabadon beszéltek, otthonosan érezték magukat a témában, ezt pedig kellőképpen át is tudták adni. Le tudták egyszerűsíteni. Egyes előadások túl bonyolultak, hosszúak voltak. Kellemetlen, inkább iszonyat fárasztó volt a zsúfolt ppt és unalmas a ppt olvasása az előadó részéről.

Nagyon tetszett, tele volt új, fontos információkkal,amit hasznosítani tudok a munkámban.

Nagyon sok új információval gazdagodtam, szinte mindegyik előadás a témában további tájékozódásra sarkalló volt. Köszönöm!

Nagyon tetszett. Rendkívül tartalmas és magas színvonalú. Köszönöm a lehetőséget!

Nagyon jó volt és hasznos, köszönet érte.

Nagyon magas színvonalú és tartalmú,időszerű,jól hasznosítható. Közelmúltbeli és aktuális kutatások eredményeinek beillesztése megkönnyíti az összefüggések megértését. Érdeklődöm, hogy a tesztkérdések megoldásai később, önellenőrzés céljából megtekinthetők lesznek-e? Köszönöm! komlos.orsi@freemail.hu

Nagyon jó, élvezetes és érdekes előadások voltak.

Magas színvonalú, kiválóan felépített előadásokat láttam. Köszönöm az áldozatos munkát.

Jó és érdekes előadások, melyek érthetően és szemléletesen lettek a hallgatóság elé tárva.

Az agyi fejlődés szákos aspektusát részletesen, figyelemfelkeltően körüljárta! Összességében komplex nézőpontot nyújtottak a színvonalas előadások. Sokat tanultam!

Köszönöm a lehetőséget, nagyon informatív és színvonalas előadások voltak.

Nagyon érdekes és színvonalas konferencia volt. Köszönjük!

Sok témát érintett, színvonalas előadások voltak.

Kicsit kevés időm volt meghallgatni az előadásokat, de remélem sikerült megválaszolni a kérdéseket!

Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem!

Nagyon tetszett, sok új információval gazdagodtam. Nagy tudású előadók magas színvonalú előadásait hallhattam.

Nagyon sokat adott. 🙂

Köszönöm, nagyon sokat kaptam az előadásoktól. Az őszivel ellentétben most majdnem minden előadás hihetetlenül érdekes volt, sok újat tanultam.

Nagyon színvonalas előadásokat láthattunk, gratulálok a szervezőknek ès az előadóknak!

Nagyon tetszett a konferencia. Színvonalas, jól érthető előadásokat hallottam.

Nagyon színvonalas előadásokat hallottam. Köszönöm az előadóknak és a szervezőknek!

Többségében jól követhetők, hasznosak voltak az előadások. Egy-egy előadás nekem nagyon halk volt.

Sokoldalú megközelítés, színvonalas, felkészült előadók, többirányú rálátás, tudás összegzés mind – mind élvezetessé tették a téma feldolgozását, megértését.

A konferencia tájékoztatóban az volt feltüntetve, hogy 3 napig elérhető, de engem vasárnap még engedtek jelentkezni, így az előadások elérése rövid ideig volt elérhető. Szerintem így nem lett volna szabad engedélyezni a jelentkezésemet. Azt hittem, hogy számomra onnantól lesz 3 nap az előadások elérhetőségére.

A “Fejlődő agy” konferencia nagyon izgalmas, hasznos és szemléletformáló előadásokat foglalt magában, melyek mélyítették a tudásom, valamint szélesítették látóköröm.

Nagyon színvonalas ,nagy tudású előadók,sok új információval, tudással gazdagodtam.

Ismét sok, hasznos információt kaptam. Dr. Jerney Judit, Dr. Donauer Nándor és Dr. Gyarmathy Éva előadásait élmény hallgatni! Előadásaik érthetőek, érdekesek, a megosztott információk hozzájárulnak további szakmai fejlődésemhez. Köszönöm, máskor is szívesen veszek részt szakmai konferencián.

Vasárnap tudtam bejelentkezni, így sajnos nem tudtam meghallgatni az összes előadást, csak négyet, amit nagyon sajnálok, többek között azért is, mert amiket hallottam nagyon tetszettek. Igaz, azért is vett el több időt egy előadás meghallgatása, mert közben többször megállítottam, jegyzeteltem.Kifejezetten tetszett, hogy sok gyakorlatban felhasználható ismeretet kaptam. Köszönöm..

Mivel már több, mint 20 éve Svédországban élek és dolgozom, nagyon jól működött az online rendszer és a rugalmas időbeosztás. A koncentrációt és megértést segítette, hogy az előadásokat le tudtam állítani, újra tudtam nézni. Ismétlést, új ismereteket is kaptam értékes összefoglalással. Köszönöm.

Köszönjük a szervezést, megvalósítást!

Nagyon izgalmas előadásokat hallottam. Köszönöm a lehetőséget.

Nagyon hasznos volt ismét a konferencia. Ismét érdekes témákról hallhattam. Sokat tanultam, amit nemcsak munkám során , de szülőként is tudok kamatoztatni. További tájékoztatásra ösztökéltek az előadók egyes témákat illetően.

Köszönöm a remek előadásokat.

Nagyon hasznos, hogy a BHRG konferenciákon újra és újra felfrissülhet a szakmai tudás, amivel a gyakorlati munka tudatossága mindig magasabb szintű és szélesebb körű lehet. Mindig be tudom illeszteni az új nézőpontokat a tanácsadásba, terápiába, de a saját magánéletembe is. Online is jól élvezhetőek az előadások, számomra nem von le az értékből.Szívesen veszem további konferenciák ilyen lebonyolítását. Köszönet érte!

Ismét hasznos és értékes előadásokat lehetett hallani. Az idő és a technika sajnálatos módon nem tette lehetővé, hogy mindegyiken végig menjek, amit nagyon sajnálok.

Érdekes és tanulságos volt.

Nagyon tetszett, sok új információt kaptam ismét.

Nagyon ravasz, hogy 3 pontot ér a visszajelzés:-) Én gyp-ként hallgattam meg hat előadást. Szerintem sokat számít az előképzettség, az előzetes tudás a különböző tudományterületeket képviselő előadások sikeres integrálásában, gyakorlati felhasználhatóságában. (Az előző konferencia előadásai elérhetőek? Gaby Toth utalt rájuk.)

Donauer Nándor és Gyarmati Éva,Erős Rebeka, Jerney Judit előadása nagyon jó volt!TSMT terapeutaként úgy gondolom,szerencsésebb lett volna a hangsúlyt a mi célcsoportunkra helyezni! A továbbiakban, ha lehetőség adódik érdekelne az ADHD, spektrum zavarok,ill. a megkésett beszédfejlődés további fejlesztési lehetőségei a TSMT terápiába integrálva.

Nagyon érdekes volt, sok szempontú megközelítéssel. Főleg a gyakorlati példák és azok elméleti alapjai tetszettek.

Rendkívül hasznosnak éreztem, nagyon sok új ismerettel gazdagodtam. Külön szeretem kiemelni a Dr Máté Gáborral készített interjút. Olyan dolgokra világított rá a doktor úr, amiknek a fontossága lassan feledésbe merül. Az összefüggések amiket pedig ezzel kapcsolatban feltárt nem csak meglepő, de szívbemarkoló is. Nagyon köszönöm hogy részt vehettem a konferencián, már várom a következőt.

Jó és érdekes témák, remek előadók, akik szakmájuk elismert szakértői. Ha lehetséges máskor egy picit hosszabb hozzáférés az jó lenne, mert főleg ilyen komoly témákban nem elég egyszer megnézni, a rajzolás, jegyzetelés is idő és ha még technikai vagy internetes gond is van, akkor úgy jár az ember mint én, hogy végül nem tudtam megnézni mind a 9 előadást, amit nagyon sajnálok…

A konferencia témája nagyon aktuális volt jelen családi problémák tekintetében, az előadók szakmai hozzáértése fantasztikus! Köszönjük!

Örültem a lehetőségnek. Jobb lett volna, ha kicsit hosszabb ideig elérhetőek az előadások.

Nagyon sok értékes információt kaptam mind a kisebb mind a serdülő korosztály tekintetében. Fantasztikus előadók, nagy szaktudással osztották meg legfrissebb információikat velünk! Hálás köszönet érte és nagyon várom a következő ilyen konferenciát!

Gratulálok, hogy ebben az időszakban sikerült megszervezni és lebonyolítani a továbbképzést. Érdekesek voltak az előadások. Szívesen hallgatnék még ezekről a témákról előadásokat.

Köszönöm, hogy részt vehettem a tartalmas előadásokon!

Idén is nagyon színvonalas volt!

Nagyon hasznos volt minden előadás. Szívesen fogadom a következő időkben is a hasonló előadásokat. Köszönöm szépen!

Nagyszerű, élvezetes, magas színvonalú volt a konferencia. Köszönöm hogy részese lehettem.

Köszönöm, nagyon tetszett. Érdekesek és hasznosak voltak az előadások.

Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a konferencián, élmény volt hallgatni, látni ezeket az előadásokat! Várom a májusi konferenciát.

Korszerű ismeretek, tartalmas előadások, érdekes, követhető előadások, remek előadók! Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget.

Egyébként nagyon tetszettek az előadások! Máskor is szívesen részt vennék hasonló programokon!

Köszönöm, hogy részt vehettem rajta, sok hasznos dolgot tanulhattam.

Nagyon köszönöm a lehetőséget! Alapos és értékes áttekintést adott számomra az idegrendszer működéséről, új kutatási eredményekről. Érthetően kapcsolta azokat a hétköznapi jelenségekhez.

A konferencia összes témája érdekfeszítő volt.Nem voltak nagyon hosszúak az előadások, minden előadót jól lehetett hallani ill. érteni.Nekem személy szerint ideálisabb lett volna, ha ez a konferencia meghallgatás hétköznapra esik, 3 gyerekes anyaként a hétvégéim igen aktívak.

Színvonalas előadásokat hallhattam. Sajnálom, hogy a későbbiekben nem lehet visszanézni őket. Ezúton is köszönöm az előadóknak, és mindenkinek, aki a szervezésben részt vett!

Jól szervezett, könnyen elérhető, hasznos információkban gazdag konferencia volt.

Szuper volt. Köszönöm!

Köszönet Minden kedves előadónak és a szervezésben részt vevő Kollégáknak! Tartalmas és izgalmas témákról hallhattunk, nagyon sok dolgunk van … Hála a gondolatébresztésekért!

Nagyon színvonalasak voltak az előadások. Köszönöm

Nagyon tartalmas, szinte tömény volt az előadások mindegyike. Írott összefoglalók elérhetőek lesznek-e valamikor, valahol? Házi gyermekorvosként, ill. gyakorló nagyszülőként is nagy hasznát veszem a hallottaknak! Igyekszem máskor is csatlakozni konferenciáikhoz. Köszönöm!

Nagyon sokat tanultam az előadásokból (ismét). Jó lett volna, ha a videókhoz hosszabb ideig lehetett volna hozzáférni, esetleg letölteni. Köszönöm ezt a sok érdekes előadást. Alig várom a következő konferenciát. Üdvözlettel:  Ágota

Kiváló előadások! Részemről könnyebbség lenne, ha picit hosszabb időt hagynának az előadások meghallgatására

Igazán hasznos, érdekes konferencia részese lehettem. Új információkkal gazdagodtam. Köszönöm.

Hasznos és sokoldalú volt a képzés. Rengeteg új információt kaptam az előadásokon.

Nagyon színvonalas előadások voltak. Sok új információval gazdagodtam. Köszönöm, hogy Dr Máté Gábort hallhattam, mert régóta követem tanulmányait, gondolatait, melyekből sokat merítek a munkámhoz.

Nagyon magas színvonalú , jól összeállított előadások voltak, a fő témát minden oldalról megközelítve. Hasznos információkat kaptunk mind a munkánkhoz mind a saját élethelyzeteinkhez. köszönet érte.

Köszönöm a lehetőséget, sok hasznos és új információval lettem gazdagabb!

Nagyon jól összeállított előadás anyag volt fantasztikus szakemberek előadásával. Kötelezővé tenném a szülők számára ezeket az előadásokat.

Rendkívül érdekfeszítő előadásokat hallgathattam meg. Különösen kiemelkedőek voltak Dr. Donauer Nándor és Dr. Jerney Judit előadásai. A témák egy szép ívet írtak le, mindenből kaphattunk egy kis kóstolót. Köszönöm a résztvételi lehetőséget!

Ismét voltak nagy szerű előadások, sok mindent be is tudok építeni a mindennapi gyakorlatba / jobban megértem a (saját) gyereket. Köszönöm! U.akkor ismét jobb lett volna több idő rá (kb 9 órányi anyag, plusz még (másfélszer) annyi, mert közben jegyzetelek), hogy ne kelljen este / éjszaka is fáradtan küszködni, hogy beleférjek az időbe (nem az előadás színvonala, ill. az érdeklődés hiány miatt). Mindenkinek vannak egyéb kötelezettségei (hétvégén – család, házimunka, hét közben u.az + munka).

Nagyon szuper volt! Köszönöm, hogy részt vehettem!

Nagyon élveztem. Kedvencem Erőss Rebeka előadása volt, nagyon tetszett, hogy videókat is felhasznált az előadásában. Köszönöm a lehetőséget!

Nagyon hasznos volt.

Nagyon érdekes, lebilincselő előadásokat hallgathattam a hétvége során kiváló előadóktól. Élmény volt!

Nagyon élveztem, és remélem még sok hasonló eseményen tudok részt venni.

Köszönöm! Szuper volt!

Nagyon jól követhető, egymásra épülő és egymást kiegészítő volt az előadás sorozat, nekem nagyon tetszett, hasznos volt. Mind az elméleti, mind a gyakorlati része szerteágazó és izgalmas volt. Különleges élmény volt, hogy a világ más-más pontjairól is hallhattam magyar nyelvű előadásokat, kifejezetten a konferencia témájába ágyazva. Nagyon örülök, hogy online részt vehettem, személyesen nem lett volna rá lehetőségem a járványidőszak előtt sem. Számomra (vidéki, kisgyerek anyuka vagyok, gyógytornász) ez a rugalmas, minden formájában minőségi online lehetőség a későbbiekben is nagy segítség lenne, hogy szinten tarthassam a szakmaiságomat, naprakész legyek. (Természetesen a rendesen, személyesen megtartott konferenciák mellett.)

Nagyon hasznos volt.

Remek volt, köszönöm.

Nagyon érdekes, magával ragadó, és gondolatébresztő előadások voltak. Köszönöm szépen!

A konferencia mindegyik előadásából tudtam meg új információkat. Jól összeállított program volt. Gratulálok.

Köszönöm a részvételi lehetőséget és a színvonalas szervezést! Az előadások magas szakmai színvonalú voltak, számomra nagyon hasznos, új, korszerű ismereteket nyújtottak. Szívesen veszek részt a továbbiakban is szakmai továbbképzésen.

Nagyon értékes előadásokat hallhattunk! Köszönöm!

Az előadások nagyon jók voltak. Szépen össze volt szedve minden amire szükségünk volt. Izgalmasan várom a következőt!

A konferencia témaválasztása nagyon érdekes, változatos ugyanakkor összefüggő volt. Az előadások színvonalasak és gazdagon szemléltetettek voltak. Számomra segítség volt, hogy a nehezebb részeknél a felvétel megállítása segítette a “feldolgozást”. Sok új információval gazdagodtam.

Érdekes volt, és nagyon aktuális kérdésekkel foglalkozott. Jó volt a technikai megoldás is, érthető, követhető előadásokat hallottunk. Megfontolásra javaslom a rendelkezésre álló idő kibővítését, így rendkívül intenzív az előadás-sorozat. Köszönöm a lehetőséget!

Nagyon érdekes volt a konferencia, az előadók sok információt közöltek, mellyel gazdagítottam tudásomat. Köszönöm a szemléltetést, az élményt.

Ismét nagyon hasznos előadásokat láttam. Már várom a következő konferenciát!

Köszönöm szépen a szervezést és az előadók munkáját! Nagyon inspiráló és tanulságos volt.

Szereztem hasznos tudást a konferencián

Nagyon színvonalas előadásokat hallhattunk, főként dr. Donauer Nándor és dr Tóth Gáboré tetszett. Bodor Eliza előadása szintén részletes volt. A beszélgetés dr. Máté Gáborral érdekesebb lehetett volna, bár ez kevésbé fogott meg. Ebben a jelenlegi helyzetben örültem ennek a lehetőségnek!!

Sok hasznos dologról lehetett hallani, néhány előadás nagyon tömény , kissé nehezen követhető volt.

Köszönöm a lehetőséget! Két kamasz fiút nevelek (egy kislány mellett), szinte mindent “tünetet” tapasztalok, amit a prefrontális kéreg késői éréséből tapasztalni lehet. 🙂 Én részemről sok hasznos tudással lettem gazdagabb, ők pedig szegényebbek néhány óra telefon és xbox használattal. Most még nem örülnek annyira, de később talán hálásak lesznek érte. 🙂 Az már csak a hab a tortán, hogy az előadásoknak köszönhetően úgy érzem, a munkámban is magabiztosabb és hitelesebb lehetek.

Nagyon sokat tanultam, színvonalas és hasznos előadások voltak.

Szuper előadások. Köszönöm.

A konferencia hasznos és új információkat adott.

Valamennyi előadás rengeteg hasznos információt tartalmazott. Számos új ismerettel lett a hallgatóság gazdagabb. Az előadók előadásmódja jól követhető volt. Az előadások témái egymásra épülve, egymást kiegészítve nyújtottak hasznos ismereteket a mindennapi szakmai munkánkhoz.Nagyon örülök, hogy jelentkeztem! Köszönöm a sok hasznos információt!

Nagyon tetszett. Jó volt a régen megtanult ismereteket újra hallani, feleleveníteni és újabb ismereteket szerezni. Az előadások témái érdekesek voltak. Szívesen hallgatnám máskor is ezeket az előadókat más témákban is.

Számomra sok új információt nyújtó, magas színvonalú előadások voltak, neves előadókkal. Úgy gondolom, hasznos lett volna, ha több idő állt volna rendelkezésemre arra, hogy egy-egy előadást vagy annak egy részletét többször meghallgathassam.

Fantasztikus,, figyelmet, érdeklődést folyamatosan fenntartó, szakmai sokrétűség,

Donauer Nándor előadása a videójátékokról lenyűgöző volt, nagyon tanulságos és gyakorlatias, köszönöm!

Sok új és érdekes dolgot hallottam. És lelombozót is. Bár mindenki hallaná és tudná ezeket a dolgokat! Dr. Donauer Nándor őszinteségét és humorát imádom! Köszönöm a lehetőséget!

Nagyon jó témák voltak, köszönjük az előadásokat. Nagyon jó lenne az októberi előadásokat is meghallgatni.

Nagyon élvezetesek voltak az előadások, különösen a személyiségfejlődés és a neuro-developmentális fejlődésnek a kapcsolatáról. Az idegrendszer működéséről nagyon jó előadásokat tart Dr Hatvani Galina, a Viva natura Tv-n lehet vele előadásokat hallgatni a YouTube-on, tőle is szívesen hallgatnék BHRG-s előadást, mert a szemlélete ugyanaz a holisztikus látásmód, de lehet, hogy étkezési, idegrendszeri területen tudna újat mondani, mert sok előadása érinti az idegrendszer, allergiák, fejlődés területeit.

Igen érdekes, színvonalas előadásokat láttam, hallottam. Néhány felvetés (a megvalósíthatóságukat nyilván nem látom át): Az élő konferenciákhoz képest hátrány, hogy nem lehet kérdezni az előadóktól. Ez feloldható lenne-e valamilyen módon? (Gyarmathy Éva fel szokta tölteni az előadásainak diáit, így az ő anyagai elérhetőek később is.) Tudom, hogy sokan nem szokták jelölni az előadás közben sem a hivatkozásokat, de ezekre legalább rá lehet kérdezni élőben.

Nagyon élvezetes volt, részletes és érdekes.

Nagyon vártam a konferenciát, örültem azoknak az előadóknak, akiket személyesen is ismerhetek a képzésekről, és azoknak az előadóknak is, akikkel még személyesen nem találkoztam. Tartalmas, sok hasznos tudásanyagot kaptam,ezáltal a korábban tanultakat komplex módon, új információkkal kiegészítve bővíthettem. Jó minőségűek voltak az online közvetítések, de várom már azt az időszakot, amikor személyes konferenciára lesz lehetőség.

Hasznos, hogy a legújabb kutatások bemutatásra kerülnek és olyan eszközt adnak a kezünkbe, amely által jobban megérthetjük és megismerhetjük a gyermekek viselkedését, ez pedig szakemberként és szülőként is segíti a hatékonyabb fejlesztést és a biztos kötődés kialakulását. A több területről származó szakembereknek sikerült mindezt a tudást integrálni, így holisztikusabban tudunk közelíteni a gyerekhez, serdülőkhöz. Remélem sokakhoz eljutottak ezek az információk. Köszönöm!

Nagyon jó volt a téma, és az előadók is 🙂

Jelenleg GYED-én vagyok itthon. Sokban megkönnyítette a dolgom a színvonalas előadások online elérhetősége. Köszönöm a lehetőséget!

Nagyon széles körű volt a program, és változatos témákban kaptunk fontos információkat.

Köszönöm a lehetőséget, hogy meghallgathattam a konferenciát. Hálás vagyok az előadóknak tudásuk megosztásáért!

A konferenciának a témáinak összeállítása nagyon tetszett, az előadók szemléletes diavetítéssel, példákkal tették még élvezhetőbb, érthetővé az olykor akár tömör szakmai információkkal ellátott előadásokat. Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a színvonalas továbbképzésen! 🙂

1. Örülök, hogy kiváló minőségben hallhattam az előadásokat, kiváló szakemberektől. 2. A hozzáférés viszont számomra csak úgy tudott megvalósulni, hogy vendégségbe érkezett a lányom, és ő értette az angol nyelvű instrukciókat. (Ismerek kolléganőt aki emiatt maradt le a meghallgatásról.) 3. Kérdésem, hogy miért kell amerikai példákon látni a szituációkat, amikor itthon is kiváló szakembereink kiváló munkát végeznek a most áttekintett témákban. (pl. Andrek Andrea, Nyitrai Erika….)

Színvonalas volt, köszönöm!

Az előadás nagyon tartalmas és szakmailag előrevivő volt. Az előadások érthető formában, figyelemfelkeltő anyaggal kerültek bemutatásra. Egy-egy téma során elhangzott példákkal a laikus is közeebb kerülhetnek a kisagy felépítéséhez, gyermekek mozgásfejlődéséhez vagy akár a beszédfejlődés lépéseihez.

Nagyon hasznos volt!

Köszönöm az előadásokat. Nagyon színvonalas és jól érthetőek voltak az előadások. A központban is voltam már előadásokon. Várom a következő előadásokat.

Számomra nagyon sok új információt adott. Mivel dolgozom, a szombat, vasárnap rövidnek bizonyult. Szívesen meghallgattam volna többször is az előadásokat. Nagyon sok dologban megerősítést kaptam. Az óvodapedagógusoknak mindenképpen ajánlanám!

Számomra nagyon sok újat adott. Minden óvodapedagógusnak csak ajánlani tudom. Nagyon sok megerősítést kaptam a saját meglátásaimhoz.

Számomra sok kérdést megválaszolt, melyek régóta foglalkoztattak! Nagy tudású előadóink rengeteg új információt- tudást adtak át! Személyesen nagyon hálás vagyok!

Nagyon hasznosnak találtam, magas szakmai színvonal. Jó lett volna többször is megnézni mindegyiket. Az írásos kivonatot hiányolom! Köszönöm a részvételi lehetőséget!

Jó szervezés, színvonalas előadások. Köszönöm!

Köszönöm szépen a lehetőséget, kiváló konferencián vehettem részt, óvónőként és terapeutaként nagyon sok újdonsággal gazdagodtam és sokunk számára nagyon hasznos információkat tartalmazott. Véleményem szerint nagyon jól össze lett állÍtva a program és magas szÍnvonalú előadásokat láthattunk. Nagyon remélem lesz még folytatása, köszönet a szervezésért és a lehetőségért!

Nagyon informatív a téma széles körüljárása jellemzi. Nagy használható tudást adott.

Nagyon érdekesek voltak az előadások, nagyban hozzájárultak a korábban megszerzett tudás elmélyítéséhez, és sokat is tanultam belőlük. Kellemes élmény volt megnézni őket.

Nagyon hasznos volt,sok olyan információt kaphattam,ami segíti a részletesebb elmélyülést a témában.

Nagyon tetszettek az előadások, szerintem mindegyik élvezhető volt és sokat lehetett tanulni belőlük.

Köszönöm az érdekes előadásokat mind az előadóknak mind a szervezőknek.Tetszett,hogy erről a különösen nehéz témáról milyen érdekesen tudtak előadást tartani, vizuálisan ábrázolni és példákkal alátámasztani úgy,hogy egy “hétköznapi” ember számára is érthető legyen. Külön köszönet Dr. Donauer Nándor ” Mi lehet a Trójai faló oldalára felírva ” című előadásáért amelyben a mai virtuális világ problémáit és annak megoldásait elemzi. Fontosnak tartom,hogy előadásaiban kihangsúlyozta a mozgás fontosságát. Hasznos lenne ha ezek az információk minél több szülőhöz eljutnának. Valamint szintén nagyon érdekesnek és aktuálisnak tartom Dr. Máté Gábor a “Család ereje” című előadásában elhangzottakat. Már előjegyeztettem a könyveit:):) Jó lenne ha mind a technológia útvesztői mind a család fontossága és szerepe eljutna minél több emberhez hozzájárulva ahhoz, hogy egy lelkileg egészséges normális értékrenddel megáldott generáció alkothassa a következő nemzedéket. Igazán építő előadásokat hallhattunk. Minden előadónak köszönjük.

Nagyon tetszett! Igényesek voltak az előadások.

Köszönöm az előadóknak és a szervezőknek a hasznos és izgalmas kérdések felvetését és válaszokat! Örülnék, ha az előadások a későbbiekben elérhetők lennének. Hasznos segítség lehet a későbbi konferenciákon esetleg az előadásokból egy-egy kivonat/abstrtact, ami a jegyzetelést is megkönnyíti, mert némely előadás nagyon sok információt tartalmaz.

Színvonalas, érdekes és hasznos előadásokat láthattam. Már egy kicsit más szemmel és kicsit több türelemmel tekintek a saját kamasz gyerekemre is. Ezért külön hála:) És külön köszönöm a technikai segítséget

Nagyon hasznosnak találtam. Az előadások érdekes és egyben élvezetesek voltak .Remélem jövőre élőben is részt vehetek majd 🙂

Hasznos, új ismereteket adó előadások voltak. Köszönöm.

Nagyon tetszett. Hasznos volt. Érdekes, lényegre törő diasorok, profi előadók, színvonalas előadások.

A konferencia rendkívül hasznos és tartalmas volt számomra. Az előadók a magas szintű előadásaikat igyekeztek közérthetően átadni. A diasorok nyomatékosították a mondanivalójukat, az előadások egészek, átfogóak voltak.

Nagyon köszönöm, a sok értékes, hasznos információt és hogy együtt gondolkodhattam Önökkel!

Nagyon inspiráló konferencia volt, külön köszönet Dr. Donauer Nándor előadásaiért. A Trójai falovas előadása volt a legkiemelkedőbb számomra, többször meghallgattam. Milyen jó lenne, ha minél több szülő, szakember hallhatná..

Az előadások színvonala hullámzó volt. A nyelvi fejlődésről szóló előadás kifejezetten érdekes, közérthető és színvonalas volt. A Máté Gáborral történő beszélgetés több ponton vitathatónak vélek (Pl.: kortárs kapcsolatok káros hatása az szülő-gyermek kapcsolatokra), némi hiányérzet maradt bennem, hogy az ellenérvekről nem esett szó. Továbbá szerintem érdemes lett volna angol nyelven lebonyolítani ezt a beszélgetést. A konferencia technikai kivételezése kifogástalan volt.

Az előadások többnyire érdekesek voltak és hasznosak. Sajnos azonban volt(ak) olyanok ahol sok hiba volt felfedezhető és kevésbé volt naprakész. Többen jeleztük,hogy szeretnénk pár plusz napot kérni vagy esetleg még egy hétvégét amikor elérhetőek a felvételek mivel pl gyerekek mellett csak az esték maradtak meg a megtekintésre. Telefonon azt a visszajelzést kaptuk, hogy várhatóan erre lesz mód. Így azonban több érdekesnek vélt előadásról lemaradtam.

Köszönöm a nagyszerű előadásokat. Igyekeztem sok mindent lejegyzetelni, sajnos nem mindent sikerült. Az online konferenciákon való részvétel, figyelem egy egész másfajta koncentrációt igényel, amit sajnos úgy tűnik lassan a karantén alatt meg kell szokjuk. Ennek ellenére köszönöm, köszönjük azt, hogy az előadók minden igyekezetükkel azon voltak, hogy nekünk minél érthetőbben, szemléletesebben átadják az információkat. Külön köszönöm, hogy mindezt az alkalomhoz illő környezetben és öltözékben tették. Mindegyik előadás nagyon tetszett. Külön köszönöm Dt. Tóth Gábor, Dr. Donauer Nándor és Dr. Jerney Judit számomra igen meggyőző, emberi előadását, szemléletes példáit.Örömmel veszek részt máskor is ezeken a konferenciákon. Köszönöm a technikai segítséget is. Jó egészséget kívánok!

Köszönöm a nagyon színvonalas előadásokat! Sok hasznos információval gyarapodtam. Jó, hogy online elérhető volt.

Nagyon sok új, hasznos tudást sikerült elsajátítanom. Sajnálom, hogy nincs lehetőség többszöri visszahallgatásra, szívesen megtenném. Színvonalas, nagyon élvezetes előadások voltak. Valamint néhányat nagyon jó volna megosztani a gondozotti családok körében.

Fantasztikus volt!

Nagyon tetszettek az elődadások. Sajnálom, hogy nem lehet meghallgatni még egy kicsit. A videók minősége tökéletes volt, hangzás első osztályú. Sok hasznos információval gazdagodtam. Egy élmény volt! Köszönöm!

Hasznos volt és tanulságos, adott egy átfogó képet és szemszöget a témakörről.

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a konferencián. Kimagasló szintű szakmai előadásokat hallhattam, izgalmas, érdekes tárgykörökben. Rengeteg új információt hallhattam, igényes előadásokat, gyönyörű, kidolgozott képi kiegészítésekkel! Várom a következő lehetőséget!

Hasznos volt nagyon! Köszönöm szépen!

Ismét rendkívül hasznos információkat kaptam. Munkámban segít komplexen értelmezni egy-egy gyermek esetét, mélyebben vizsgálni a problémák okait.

Nagyszerű volt!

Köszönöm a lehetőséget, nagyon értékes elóadásokat hallgathattam meg. Értékes iránymutatást, szakmailag előremutató tudást kaptam.

Színvonalas, érdekes előadások

Örülök, hogy részt vehettem a konferencián. Köszönöm, hogy ilyen rendkívül jó szakemberek felkérésével, nagyon magas színvonalú előadásokat láthattam, így gyarapítva tudásomat.

tartalmas előadások, személetes gyakorlati példák, gyakorlatban hasznos információk

Köszönöm, nagyon érdekes volt. A nevelőszülői hivatásomhoz sok fontos ismeretet szereztem.

Nagyon hasznos, elgondolkodtató előadások voltak. A szülők többségének is hallania kellett volna ezeket a gondolatokat. Az online forma számomra-vidéken élőnek- nagyon előnyös. Megnézhető, befogadható hosszúságúak az előadások.Lehet, hogy pénteken reggeltől célszerűbb lenne már hozzáférhetővé tenni az anyagokat. Köszönöm szépen a lehetőséget.

Köszönöm a lehetőséget.Várom a következő konferenciát.Szívesen vennék tartásjavítással kapcsolatos ötleteket ,amiket be építhetünk a mozgásfejlesztés során a terápiába, illetve Asperger, Tourette szindróma , Down-szindróma és hasonló témában előadást.Köszönöm szépen! Nagyon jó egészséget kívánok mindenkinek!

Köszönöm, nagyon hasznos volt, sok területen megerősítést kaptam

Rendkívül hasznosnak találtam az előadásokat, Erőss Rebeka és Dr. Jerney Judit előadásai pedig különösen érdekesnek bizonyultak számomra.

Köszönöm az online lehetőséget, személyesen vírushelyzet nélkül sem tudtam volna részt venni rajta. 3 gyermekes édesanyaként egy 10 és fél éves kiskamaszt és egy koraszülött majdnem 7 éves ikerpárt tudok jobban megérteni. Pedagógiai asszisztensként is hasznosnak éreztem a konferencián elhangzottakat, a videók informatívak és érdekesek voltak.

Sok új és hasznos információt tudhattam meg. Köszönöm.

Nagyon érdekes, hasznos előadások voltak! Köszönöm a lehetőséget!

Nagyon tetszett, magas szintű, érthető és részletes volt.

Nagyon köszönöm minden előadónak a komplex ismeretanyagot! A következő konferenciát is érdeklődéssel várom! Köszönöm szépen a szervezőknek is!

Nagyon érdekes és újszerű volt, szuper előadókkal. Kicsit a megtekintési időt rövidnek éreztem, mivel egy-egy előadást többször is célszerű volt meghallgatni, hogy elmélyülhessen a tudás.

Tisztelettel, köszönettel és szeretettel gratulálok a konferencia szervezőinek, valamit előadóinak!

“A tudományos emberfő mennyisége a nemzet igazi hatalma.” /Széchenyi István/

Köszönöm, hogy részt vehettem. Az előadók nagyszerűek, rengeteg információt, tudást osztottak meg velünk.

Nagyon érdekesek és személetesek voltak az előadások.

Nagyon érdekes, informatív, ugyanakkor érthető volt. Köszönöm.

Köszönöm, hogy ebben a pandémiás, elszigetelt helyzetben is lehetőségünk van a fejlődésre. 🙂

Színvonalas, érdekes előadások,hasznos volt, sokat tanultam, köszönöm a szervezést(csillagos 5).

Az online konferencia során, volt olyan előadás amit többször is meghallgattam. Sajnálom, hogy csak 3 nap állt rendelkezésemre az előadások követésére.

Nagyon érdekes, informatív volt.

Nagyon értékes, színvonalas előadások voltak, köszönöm!

Nagyon hasznos videók voltak és nagyon jó megvalósítás volt még ilyen online térben is.

Magas színvonalú előadások, remek előadók. Nekem jobb lett volna egy-két nappal hosszabb hozzáférés, ha már így az online térbe szorultunk, ez egy pozitívuma lehetett volna ennek a helyzetnek. Egy jegyzet, ppt kivonat is jó lett volna az előadásokhoz. A konferencia címe nekem kissé mást sugallt, mint ami aztán az előadások vezérfonala volt, talán lehetett volna egy pontosabb témamegjelölés a címben. Nagyon köszönöm a szervezést, sokat tanultam.

Nagyon érdekes, informatív, ugyanakkor érthető volt. Köszönöm.

Szuper volt, köszönöm szépen!

Fantasztikus előadók, hiteles, sokszínű előadásmód és értékes,érdekes szakmai anyag.

Érdekes témakör volt, jó előadásokkal.

Nagyon érdekes témák, nagyon élvezhetően feldolgozva. A prezentációk megosztása hasznos lehetne az újonnan tanult dolgok elsajátísásában.

Nagyon színvonalas, izgalmas előadások voltak.

Nagyon jó előadások voltak, Dr. Máté Gábor interjús előadása színfolt volt:)

Ismét nagyon színvonalas előadásokat láthattam elismert, nagy szaktudással bíró előadóktól. Eddig megszerzett ismereteimet rendszerezte, elmélyítette és megerősített céljaimban. Köszönöm a konferencia megszervezését!

Nagy öröm volt számomra, hogy a BHRG Alapítvány idén tavasszal online formában tart konferenciát. Sajnos a korábbi években a jelenléti előadásokon nem volt lehetőségem részt venni.A Fejlődő agy konferencia számos aktuális témát tartalmazott, amelyek a fejlesztő munkám során rendszeresen felmerülnek. Az előzetes várakozásaimnak megfelelően elhangzott több új ismeret, valamint a meglévők összefoglalása is.

Köszönöm a szervezést, remek előadások voltak fantasztikus előadókkal. Sajnos az utalással voltak nehézségeim, ezért mindegyik előadást nem tudtam meghallgatni, de így is nagyon sokat tanultam.

Felettébb érdekes és tudásban gazdag konferencia volt.

Nagyon érdekes volt és sok új információt tartalmazott.

Hasznos volt és szükséges az ismétlés, az újabb kutatások, feltevések eredményeinek megismerése.

Nagyon színvonalas előadásokat láthattam. Köszönöm a munkájukat!

Nagyon széles, mély tudásanyagot adott át, amit nem volt könnyű megjegyezni, feldolgozni. Nagyon hasznos volt, de tömény annak aki napi szinten nem ezzel foglalkozik. Örülök azért, hogy beleláthattunk az agy fejlődési folyamataiba, működésébe, és annak hatására.

AZ első feladatban csak egy választ fogadott, el, pedig elvileg többet is lehetne küldeni. HA lehetne akkor az első két választ pipálnám egyidejűleg.

Köszönöm a színvonalas előadásokat.

Nagyon színvonalas előadások voltak ,gondolatébresztő előadókkal.Köszönöm a szervezést

Ismét remek előadók és nagyon aktuális téma választások voltak a konferencián. Az előadások színvonalasak, tartalmasak, informatívak voltak. Köszönöm a lehetőséget és várom a következőt! Jó egészséget kívánok mindannyiuk munkájához!

Nagy öröm volt számomra, hogy a BHRG Alapítvány idén tavasszal online formában tart konferenciát. Sajnos a korábbi években a jelenléti előadásokon nem volt lehetőségem részt venni.

A fejlődő agy konferencia számos aktuális témát tartalmazott, amelyek a fejlesztő munkám során rendszeresen felmerülnek. Az előzetes várakozásaimnak megfelelően elhangzott több új ismeret, valamint a meglévők összefoglalása is.

Köszönöm a szervezést, remek előadások voltak fantasztikus előadókkal. Sajnos az utalással voltak nehézségeim, ezért mindegyik előadást nem tudtam meghallgatni, de így is nagyon sokat tanultam.

Felettébb érdekes és tudásban gazdag konferencia volt.

Nagyon érdekes volt és sok új információt tartalmazott.

Hasznos volt és szükséges az ismétlés, az újabb kutatások, feltevések eredményeinek megismerése.

Nagyon színvonalas előadásokat láthattam. Köszönöm a munkájukat!

Nagyon széles, mély tudásanyagot adott át, amit nem volt könnyű megjegyezni, feldolgozni. Nagyon hasznos volt, de tömény annak aki napi szinten nem ezzel foglalkozik. Örülök azért, hogy beleláthattunk az agy fejlődési folyamataiba, működésébe, és annak hatására.

Az első feladatban csak egy választ fogadott, el, pedig elvileg többet is lehetne küldeni. HA lehetne akkor az első két választ pipálnám egyidejűleg.

Nagyon szépen köszönöm, hogy részt vehettem a tartalmas előadásokon.

Nagyon érdekesnek és hasznosnak találtam a konferenciát!

Sok nagyon jó téma, kiváló szakemberek és sok hasznos ismertet kaptam. Gratulálok!

Hasznos volt, érthető volt!

Ismét köszönöm a lehetőséget az online elérési felülethez, gyerekek mellet csak így tudtam jelen lenni. Szívesen vennem, ha a pandémia után is lenne erre lehetőség.A dominancia kialakulásának késéséről szívesen hallgatnék előadást.

Nagyon sok új információ birtokába jutottam, várom a folytatást!

Inspiráló, nagyon jól összeállított előadássorozat kiváló előadókkal. Köszönöm!

Nagyon élveztem az előadásokat, remek összefoglaló volt a fejlődés különböző, de egymással összefüggő aspektusairól.

Köszönöm, a témák nagyon érdekesek voltak, különösen a kisagy fejlődéséről szóló.

Színvonalas előadások,köszönöm,hogy részt vehettem.

Nagyon érdekes, izgalmas volt a konferencia, nagyon jól sikerült online formában kivitelezni. Külön köszönet Madács Anitának, amiért lehetővé tette, hogy a PPKE Pszichológia MA elsőéves fejlődés- és klinikai gyermeklélektan specializációs hallgatójaként én is részt vehessek a konferencián.

Nagyon szépen köszönöm a részvételt! Sok új dolgot tanultam, amit később hasznosítani tudok majd tanulmányaim során. Külön öröm volt számomra, hogy Máté Gábor is részt vett a konferencián.

Nagyon színvonalas előadások olyan előadóktól, akik az adott témakörökben széleskörű ismerettel és tudással rendelkeznek. Számomra az online forma legnagyobb előnye az, hogy annyiszor hallgathatom vissza adott előadást, ahányszor azt az időkereten belül megtehetem. Köszönöm a lehetőséget!

Élvezetes volt hallgatni a konferenciát, jó volt ismételni, sok újat tanultam. Előny, hogy közelről lehet látni az előadó arcát. Azok az előadások könnyebben követhetők voltak, ahol a szakembernek több spontán megnyilvánulása volt. Az előadás közben is lehetnének kérdőívek, amelyekkel interaktívabb, hatékonyabb lenne a feldolgozás.

Nagyon tetszett.az előadások elérhetősége lehetne hosszabb

Nagyon köszönöm a lehetőséget, sokat tanultam megint, boldog vagyok, hogy részese lehettem! Hasznos információkat, fantasztikus előadókat és témákat hallgathattam végig! Minden jót kívánok!

Kiemelkedő előadásnak értékelem többek között Dr Tóth Gábor, Dr Jerney Judit, Erőss Rebeka és Dr Máté Gábor által előadott témákat. Számomra ők dolgozták fel a legérdekesebb témákat.

Fantasztikus konferencia volt. Nagyon sokat “adott”! Dr. Donauer Nándor, Dr. Tóth Gábor, Dr. Gyarmathy Éva és Dr. Jerney Judit előadása volt számomra a leghasznosabb.

Rendkívül érdekes és hasznos előadások! Köszönöm!

Nagyon színvonalas, átfogó témájú előadások sorozata volt.

Nagyon informatív előadásokat hallhatunk, köszönöm a lehetőséget.

Köszönöm szépen a lehetőséget, nagyon hasznos volt számomra!

Nagyon érdekes és hasznos elöadások, fontosnak tartom, hogy üzenetem minél több szülőben és gyermekekkel foglalkozó szakemberben tudatosuljon.

Köszönöm az értékes előadásokat, nagyon sok új információval, tudással gazdagodtam

Szuper volt, de az idő rövidsége miatt nem tudtam minden előadást megnézni. Szívesen megnézném korábbi konferenciák anyagát is.

Nagyon érdekes és színvonalas volt!!

Köszönöm szépen a lehetőséget, nagyon hasznos volt számomra!