Hiszünk abban, hogy minden gyermek megérdemli, hogy a lehető legtöbbet hozza ki saját képességeiből, és esélyt kapjon egy teljes életre.
Azok az eltérő fejlődésű gyerekek is, akik családjának nincs anyagi lehetősége arra, hogy a szükséges terápiához jussanak.

Ezekért a családokért hoztuk létre a Lakatos Katalin Ösztöndíjat, amely az 1% felajánlásokon keresztül hátrányos helyzetű gyerekeket támogat speciális vizsgálatok és terápiák igénybevételének lehetőségével. Tudjuk, hogy az idejében felfedezett eltérő fejlődés és a minél legkorábban megkezdett komplex segítségnyújtás kiemelt jelentőséggel bír, és egy sikeres élet záloga lehet. Adjunk esélyt erre minden gyermeknek!

Segítsen Ön is adója 1%-ával, hogy hátrányos helyzetű gyermekek is megkaphassák a szükséges korai fejlesztő terápiát!


Budapesti Hidroterápiás Rehabilitációs Gimnasztika Alapítvány

Adószám: 18241343–1–41

Felajánlom adóm 1%-át!

Segítség a felajánláshoz
Adód 1+1%-át május 20-ig tudja felajánlani. A felajánlást nem kell feltétlenül az adóbevallással együtt benyújtani, az adóbevallás elkészülte előtt vagy után is felajánlhatja az 1%-át. A felajánlásnak több módja is lehetséges.

Felajánlás elektronikusan 
Az elektronikus felajánláshoz rendelkeznie kell ügyfélkapuval vagy elektronikus személyi igazolvánnyal.

Ha nem Ön készíti az adóbevallást,
hanem a NAV által készített bevallást fogadja el, akkor az 1+1% felajánlásához kövesse az alábbi lépéseket:
Készítse elő az azonosításhoz szükséges adatokat, majd ide kattintva válassza a jobb oldalon a "Belépés" gombot!
Válassza ki az azonosítás módját, add meg a bejelentkezéshez szükséges adatokat és kattintson a "Bejelentkezés" gombra!
A jobb oldalon találja az 1+1%-os nyilatkozatot. Kattintson a "Nyilatkozom" gombra!
Görgessen le a "Rendelkezés civil kedvezményezett részére" szakaszig. A kedvezményezett adószámánál írja be a 18241343–1–41 számot. A kedvezményezett nevét a rendszer automatikusan kitölti (Budapesti Hidroterápiás Rehabilitációs Gimnasztika Alapítvány).
Kattintson az "Ellenőrzés" gombra, majd ha mindent rendben talált a rendszer, akkor válassza a "Tovább a beadásra" lehetőséget, majd a "Beadás" gombot!

Ha Ön készíti az adóbevallását,
a 21SZJA jelű nyomtatvány elektronikus kitöltésével és beadásával, akkor a bevallás 21SZJA-EGYSZA lapjának kitöltésével tud rendelkezni az adó 1+1%-áról. Felajánlás papír alapon. 

A rendelkező nyilatkozatot postán is be lehet nyújtani.
Ennek határideje szintén május 20.Ha az adóbevallást papír alapon készíti, akkor:- a 21SZJA bevallás részeként, a 21SZJA-EGYSZA lapjának kitöltésével tud rendelkezni az adó 1+1%-áról. A kitöltés után az adóbevallást - és ennek részeként az 1+1% felajánlását - ki kell nyomtatni és lezárt borítékban eljuttatni a NAV-hoz.- vagy letöltheti innen is a nyomtatványt, amit ezután lezárt borítékban kell elpostázni a NAV-nak.

 Rendelkező nyilatkozat letöltése