VÉDŐNŐI HÁLÓZAT SZAKMAI MÓDSZERTANI TÁMOGATÁSA KÉPZÉSSEL
Az eltérő fejlődésű gyermekek szakmai és módszertani támogatása a védőnői hálózaton keresztül; országos képzési sorozat a korai tünet felismerésről; fejlesztési lehetőségek megismertetése; a szakmaközi kapcsolatok, családtámogatások erősítésének lehetőségei


TEVÉKENYSÉGEK

Az Eltérő Fejlődésű Gyermekek Nagyköveti Programján belül azon tevékenykedünk, hogy az eltérő fejlődés idejében felfedezésre kerüljön és a komplex segítségnyújtás lehető legkorábban biztosítva legyen az érintettek számára. Adjunk lehetőséget a gyermekeknek a sikeres mindennapokra, adjunk esélyt a teljes életre! 

A képzés támogatja a gyermekek gondozásában és a családok tanácsadásában tevékenykedő védőnőket; célja a gyermekek  fejlődési sajátosságaival kapcsolatos legújabb ismeretek nyújtása, az eltérő fejlődés tünetfelismerésének  támogatása, szemléletformálás és a leggyakrabban használt fejlesztési módszerek általános jellemzőinek bemutatása.

A szakmai képzési anyagokat fejlesztő szakemberek és vezető védőnők közösen dolgozták ki.A szakmai hírlevére feliratkozás, ahol tájékoztatás kaphat az ingyenes képzéseinkről:

NEAO-KP-1-2022/8-001126
Megvalósítás: 2022.04.01-2023.03.31.