Fejlődjünk együtt – BSJK fotó

A “Fejlődjünk együtt!” kampánnyal a célunk, hogy a tipikus fejlődési sajátosságokat megismertessük.
Felhívjuk a figyelemet a megjelenő tünetekre, az eltérő fejlődés korai felismerésének jelentőségére és annak kezelési és korrekciós lehetőségeire, a gyermekek életkorának megfelelő fejlődési szakaszok jellemző tudnivalóira. Ezekben a kérdéskörökben kaphatnak információt és támogatást a rászoruló szülők a fejlesztéssel foglalkozó szakemberek egyaránt.
A kampányunkban központi szerepe van a gyermekek egészséges fejlődésének mérföldköveit bemutató ismeretterjesztő Fejlődjünk együtt füzetnek, amely a BIO-TRIO Erasmus+ együttműködés keretében készült angol, izlandi, magyar, szlovák és román nyelveken.

Fejlődjünk együtt

Fejlődjünk együtt! lépésről lépésre

Szülőket támogató kiadvány a gyermekek fejlődéséről

A Facebook és Instagram oldalunkon kampányunkat 2022. márc 31-ig
megosztóknak és a kommentben a gyermekek fejlődéséhez köthető szülői örömökre egy-egy példát íróknak a “Fejlődjünk együtt” c. füzetet ajándékozunk.
A kiadvány átvehető: TSMT Fejlesztő Központ 1033 Bp.Tavasz u. 5.
Tovább…

Ingyenes segítő beszélgetés

Telefonos vagy online konzultáció keretében lehetőséget biztosítunk, hogy kérdését, jelenlegi helyzetét egy segítő szakemberrel megbeszélhesse. Jelentkezés

Az eltérő fejlődésű gyermekek

Eltérő fejlődésűek lehetnek azok a gyermekek, akik megkésett mozgás- vagy beszédfejlődésűek, nehezen tudnak figyelni, ügyetlenek, hiperaktívak, iskola éretlenek viselkedési vagy beilleszkedési problémáik, iskolai nehézségeik vannak, autisták, vagy koraszülöttek voltak. A diagnózis alapján megállapított problémacsoport esetén a különböző fejlesztő módszerek más – és más területen segíthetnek. 

Mire figyeljen a szülő a gyermekfejlődése során? – BSJK.RO

Születéstől 7 éves korig megjelenő/észrevehető gyanújelek

BHRG KONFERENCIÁK á la carte 2022. ápr. 1-4.

BHRG online előadások a gyermekek fejlődésének támogatására és fejlesztő szakembereknek. Az online konferencia tartalma a 2021-ben megtartott előadásainkból készített válogatás. Az előadások folyamatosan lesznek megtekinthetőek: ápr. 1. (péntek) 13 h – ápr. 4. (hétfő) 23.59 h
Jelentkezés

A JÖVŐ GYERMEKEI

A TESCO „Ön választ, mi segítünk” támogatói progrramjában a gyermekkori  eltérő fejlődés felismerésének és a korai fejlesztésnek a fontosságát támogató figyelemfelhívó kampányát valósítjuk meg.
Tovább